Tájékoztatás tankönyvosztás előtt

Kedves Szülők, Diákok!

Korábban a Létavértesi Hírekben és az internetes felületünkön is megjelentettük a tankönyvosztással kapcsolatos tudnivalókat. Ezt szeretném most pontosítani, illetve kiegészíteni.

A tankönyvosztás időpontja:
2020. augusztus 25. kedd 8:00-12:00 és 14:00-17:00 között

Mivel a könyvosztás során átvételi elismervényt és nyilatkozatokat szükséges aláírni, kérek minden családot, hogy az egyik szülő jöjjön be ezért az iskolába!

A felső tagozatos diákok testnevelés órán egyenpólót használnak, melyet az iskola testnevelés munkaközössége szerez be. Az 5. osztályosok számára ezért kérjük, hogy hozzanak erre 1.000 Ft-ot! Amennyiben a felsőbb évfolyamos diákok közül valaki kinőtte, elkoptatta a pólóját, szintén tudunk számára beszerezni újat ezen összeg ellenében. Fontos, hogy aki a könyvért jön, a gyerek méretét is tudja!

Szintén ezen a napon kerül kiosztásra a hátrányos illetve a halmozottan hátrányos helyzetű tanulók számára az a tanszercsomag, amit az RSZTOP-2.1.1-16-2017-00001 „Alapvető fogyasztási cikkek biztosítása szegény gyermekes családok számára” című projekt keretében tudunk átadni. Erről az érintett családokat már értesítettük. Ha valaki a két kategória valamelyikébe tartozik, de nem kapott tájékoztató levelet, jelezze felénk! Jó lenne, ha a hátrányos helyzet megállapításáról szőlő határozatot is magával hozná majd!

Kívánom, hogy a szünidőből hátralévő hét minden család számára kellemesen teljen!

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Létavértes, 2020. augusztus 24.

Üdvözlettel:  Nagy Józsefné
intézményvezető

A bejegyzés megosztása: