Mesehajó rajzpályázat

A Mesehajó rajzpályázat eredménye is ezen a napon lett kihirdetve. Ezt a pályázatot a Janikovszky Éva Könyvtárunk hirdette a magyar népmese napjára való megemlékezéshez. A műveket Milotai-Kiss Ildikó és Máté József bírálta:

I. helyezést a 2.a osztály egy jól komponált, változatos anyaghasználattal és 3D-s technikájával, (Segítő pedagógus: Fazokán Jánosné)

II. helyezést a 3.a osztály gazdag népmesei motívumokkal, anyagszerűséggel, színes, a kép keretein túl menő, figyelemfelkeltő munkájával, (Segítő pedagógus: Vesza Anikó)

III. helyezést a 4.c osztály mesefigurák gazdagsága, térben jól megkomponált, középre irányított, víz alatti világ megjelenítésével ért el. (Segítő pedagógus: Oláh Csabáné)

Különdíjban részesült a 3.b osztály rajz-kollázs technikájával, különböző anyaghasználattal. (Segítő pedagógus: Belényesiné Kiss Edit)

Máté József Tanár úr különdíját és a 4.a osztály lányok csapata kapta változatos figurák, gyermeki munka, egységesség pályázatával. Segítő pedagógus: (Gáspárné Pankotai Erika)

Könyvtári különdíjban a 2.b osztályból Szabó Dominika és Szabó Krisztina  részesült. (Segítő pedagógus: Szilágyiné Magyar Éva)

mese201801

A bejegyzés megosztása: