Témahetek 2018

Április 9-13 között a DIGITÁLIS TÉMAHÉT zajlott. Változatos programok színesítették ezt a hetet is. Előadásokat tartottak a nevelők a biztonságos internetezésről, felhívták a gyerekek figyelmét a helyes és biztonságos internethasználatra a következő témákban: „Az vagy amit kedvelsz”, „A digitális kor gyermekei”. Az IKT eszközök játékos használatára, valamint „Kalandozás a múltba” címmel játékos vetélkedőkre került sor. Nagy örömmel vetették bele magukat a gyerekek az internet rejtelmeibe.

Április 23-27 a KÖRNYEZETTUDATOSSÁG HETE volt. A harmadik témahéten szintén tartalmas programokon vehettek részt tanulóink. A foglalkozásoknak még a címei is érdekesek, csábítóak, nem beszélve a játékos megvalósításukról. A következő témákban mélyedhettek el a gyerekek: „Táplálkozz tudatosan!”, „Egy bolygón élünk” -Film megtekintése: Ökolábnyomunk címmel, „ A klímaváltozás hatásai”, „A papír útja!”.

temahetek01

Két technika szakos kollégánk segítségével az újrahasznosítás jegyében készítettek papírcsíkokból dobozokat, képkereteket. Az újrahasznosított anyagokból készített tárgyak kiállítása és vására is ezen a héten volt.

Szintén ezen a héten került megrendezésre a papírgyűjtés is.

Létai Ilona
munkaközösség vezető

A bejegyzés megosztása: