2020-04-07 napi bejegyzések

Húsvéti jókívánság

Kedves Szülők, Diákok!

Magam és pedagógustársaim nevében köszönöm, hogy az eltelt valamivel több, mint 3 hétben partnerek voltak/voltatok abban, hogy a veszélyhelyzet miatt elkezdett digitális oktatás iskolánkban is megvalósulhasson! Nem egyszerű ez a feladat egyik fél részéről sem! Ehhez hozzájárul az a tény, hogy sajnos nincs minden családnál olyan eszköz, amelynek segítségével akár a KRÉTA rendszer, akár a Google Classroom használata megoldható lenne. Sok segítséget nyújt a közösségi oldal használata is. Ezeknek köszönhetően, szinte minden tanulóval van valamilyen kapcsolatunk, látjuk, hogy dolgoznak. Mivel ez közös ügy, együttműködés, elfogadás, s támogató hozzáállás nélkül nem boldogulunk! A továbbiakban is erre kérek mindenkit!

Most egy kis pihenő következik, hiszen 2020. április 9-én kezdetét veszi a tavaszi szünet, mely április 14-ig tart. Ehhez még egy plusz napot kap minden diákunk, hiszen az iskola munkatervében április 15-re Tankerületi Szakmai Napot terveztünk, ami azonban a jelenlegi helyzetben nem megvalósítható. A tanulás nélküli napot megkapják a diákok, mi pedagógusok pedig egyeztető online beszélgetés keretében nézzük át későbbi teendőinket.

Ennek megfelelően a szünet előtti utolsó tanítási nap április 8.(szerda), a szünet utáni első
tanítási nap április 16.(csütörtök) lesz. Ebben az időszakban mind a KRÉTA, mind a Google
Classroom ajtajait becsukjuk jelképesen, s átadjuk a teret a kikapcsolódásnak, pihenésnek,
feltöltődésnek!

Kívánom, hogy ez a hét minden család számára kellemesen teljen! Vigyázzunk magunkra és egymásra! Vírusmentes, békés, meghitt húsvéti ünneplést kívánok mindenkinek!

husvet2020

Létavértes, 2020. április 7.

Üdvözlettel: Nagy Józsefné
intézményvezető

A bejegyzés megosztása: