2020-03-11 napi bejegyzések

Intézkedések a koronavírus fertőzések elkerülésre

Tisztelt Szülők!

Ma reggel a Tankerülettől tájékoztatást kaptunk a kialakult koronavírus  helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedésekkel kapcsolatos feladatokról. Ennek megfelelően a következő változások történnek iskolánkban is:

· A március 15-i nemzeti ünneppel kapcsolatos megemlékezés eredetileg tervezett forgatókönyve helyett osztálykeretben történő megemlékezés lesz. A 4. osztályosok műsora zárt keretek között kerül felvételre, melyet pénteken vagy hétfőn néznek meg a diákok.

· A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény határozatlan ideig felfüggesztésre kerül (így csütörtökön a 6. évfolyam is itthon marad).

· A rendszeres, fertőtlenítő hatású szappannal történő kézmosásra, papírzsebkendő használatára nagy hangsúlyt fordítunk.

Felhívjuk a szülők figyelmét arra, hogy az indokolatlan pánik elkerülése érdekében csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe!

Kérjük, azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, tájékoztassák telefonon az intézményt (52-585-023), ne jöjjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel szintén telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait!

Figyelmükbe ajánljuk, hogy a megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videók a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érhetőek el, amennyiben lehetséges, tekintsék ezeket meg!

Létavértes, 2020. március 11.

Nagy Józsefné
intézményvezető

A bejegyzés megosztása: