2018-10-20 napi bejegyzések

Mesehajó rajzpályázat

A Mesehajó rajzpályázat eredménye is ezen a napon lett kihirdetve. Ezt a pályázatot a Janikovszky Éva Könyvtárunk hirdette a magyar népmese napjára való megemlékezéshez. A műveket Milotai-Kiss Ildikó és Máté József bírálta:

I. helyezést a 2.a osztály egy jól komponált, változatos anyaghasználattal és 3D-s technikájával, (Segítő pedagógus: Fazokán Jánosné)

II. helyezést a 3.a osztály gazdag népmesei motívumokkal, anyagszerűséggel, színes, a kép keretein túl menő, figyelemfelkeltő munkájával, (Segítő pedagógus: Vesza Anikó)

III. helyezést a 4.c osztály mesefigurák gazdagsága, térben jól megkomponált, középre irányított, víz alatti világ megjelenítésével ért el. (Segítő pedagógus: Oláh Csabáné)

Különdíjban részesült a 3.b osztály rajz-kollázs technikájával, különböző anyaghasználattal. (Segítő pedagógus: Belényesiné Kiss Edit)

Máté József Tanár úr különdíját és a 4.a osztály lányok csapata kapta változatos figurák, gyermeki munka, egységesség pályázatával. Segítő pedagógus: (Gáspárné Pankotai Erika)

Könyvtári különdíjban a 2.b osztályból Szabó Dominika és Szabó Krisztina  részesült. (Segítő pedagógus: Szilágyiné Magyar Éva)

mese201801

A bejegyzés megosztása:

Benedek Elek rajzpályázat

A Városi Könyvtár a Népmese napjához kapcsolódóan Benedek Elek meséihez rajzpályázatot hirdetett 1. és 2. osztályos tanulóknak. Az ünnepélyes eredményhirdetésre október 18-án került sor.

Könyvjutalomban részesültek:
1.a osztályból: Kozma Dénes, Sós Laura, Toplak Mariann Adél;
Felkészítő: Tompáné Krizsanyik Orsolya
1.b osztályból: Horváth Zsanett, Karcza Attila, Szabó Hajnalka;
Felkészítő: Nagy Tamásné
2.a osztályból: Balogh József Benedek, Szentmiklósi Vanda;
Felkészítő.: Fazokán Jánosné

meserajz2018

A díjazottak

A bejegyzés megosztása: