2015-05-11 napi bejegyzések

Körzeti Atlétikai verseny 2015

Jól indult az idei Körzeti Atlétikai verseny, hiszen a legfontosabb és talán a legörömteljesebb hír az volt, hogy az iskolák régi időket idézően nagy létszámmal képviseltették magukat az idei versenyen. Visszatért az „élők sorába” a Monostori a Pocsaji és a Bagosi iskola is. Utóbbiak ráadásul nem is szerepeltek rosszul, de a másik legfontosabb hír az, hogy a létaiak újra elfoglalták a nekik legmegfelelőbb helyet, a dobogó legfelső fokát. A tavalyi, Hosszúpályi iskola brutális győzelme már a múlté, olyannyira, hogy idén iskolai szinten még a dobogóra sem fértek fel. A Létavértesi iskola versenyzői, mind az alsó, mind a felső tagozat kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott, így összetettben megérdemelten utasította maga mögé a körzet összes iskoláját.

Egyéni eredmények:
1.helyezett: Papp Kira, Pongor Norbert
2. helyezett: Szabó Laura, Orvos Vanda

Csapat eredmények:
1. helyezett: Lány II. korcsoport (Papp Kira, Vásárhelyi Amanda, Szabó Kamilla,Varga Ramóna,Balogh Nóra, Kovács Krisztina)
1. helyezett: Fiú IV. korcsoport (Pongor Norbert,Mihucz Kristóf,Mezei Kálmán,Lázók Roland,Mezei Szilveszter,Pongor József)

2. helyezett: Fiú III. korcsoport(Oláh Mihály, Veress László, Pankotai Zoltán, Mezei Benjámin, Szabó Dániel, Bodnár Levente)
2. helyezett: Lány III. korcsoport(Szabó Laura, Papp Kira, Borbély Evelin, Pósa Mónika, Szilágyi Nikolett, Szabó Virág)

3. helyezett: Fiú I. korcsoport (Szima Gergő, Huszti János, Bora Dávid, Horváth Sándor, Hermeczi Balázs, Zámbó Márk)
3. helyezett: Lány I. korcsoport (Orvos Vanda, Orvos Kitti, Laczkó Fanni, Jenei Kamilla, Baktos Eszter, Balogh Olivia)
3. helyezett: Lány IV. korcsoport (Rost Dorka,Hadházi Zsófia, Kalmár Gabriella, Szima Panna, Szabó Brigitta, Kovács Nikolett)

4. helyezett: Fiú II. korcsoport (Ágoston Ákos, Zurbó Benjámin, Vida Csaba, Tarnóczki Milán, Mezei Roland, Tóth Imre)

Felkészítők: Balogh Józsefné, Nyakné Hevesi Judit, Bertóthy Tamás, Kőszegi Péter, Pongor Péter

Készítette: Bertóthy Tamás

A bejegyzés megosztása: