2014-04-14 napi bejegyzések

Arany gála jótékonysági bál 2014

Mészáros János Elek fellépés előtt...Idén is megrendezésre került az Arany-Gála nevű rendezvényünk. Felléptek iskolánk diákjai: A 7.a osztály country táncával nyitottunk, majd az 1.a-sok mesefeldolgozása következett, ezután 3 csoport néptáncában gyönyörködhettek a nézők. Ezt követően sztárvendégünk, Mészáros János Elek Simándy József és Szenes Iván művészeti díjas magánénekes, a Csillag születik 4. szériájának győztese lépett színpadra, aki nemcsak énekhangjával kápráztatott el bennünket, Arany-balladát, saját verset, s érdekes történeteket is hallhattunk tőle. Követendő a pozitív hozzáállása a dolgokhoz, a magyarsága, a sztárallűrök nélküli megnyilatkozása. Fájdalmunkra nem töltöttük meg teljesen a termet, akik nem jöttek el, sajnálhatják, hiszen olyan élményről maradtak le, ami nem pótolható! Akik ott voltak, felemelő érzésekkel, elkápráztatva, feltöltődve mentek haza.

Köszönjük a közreműködést a Művész úrnak, a lelkiismeretesen felkészülő csoportoknak, felkészítőiknek és a segítő szülői kezeknek, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a különleges rendezvény.

aranygalaneptanc

Az egyik néptáncos produkció Balla Fruzsina felkészítésében

és közben

Mészáros János Elek előadás közben

A bejegyzés megosztása:

Tavaszi szünet

Ismételten elérkezett a húsvét, mely egyben a tavaszi szünet kezdetét is jelenti. A tavaszi szünet 2014. április 17-én, csütörtökön kezdődik. A szünet utáni első tanítási nap: 2014 április 23. szerda.

2014 április 16-án az iskolában rövidített órák lesznek a délutáni tanári értekezlet miatt. Ezért az alsósok ebédeltetése az első turnusban 11:00-tól, a második turnusban 11:30-tól történik. Felső tagozaton 12:00-tól ebédelnek a diákok. Délután a napközi elmarad. Kérjük a szülőket, hogy ezen időpontokhoz mérten korábban jöjjenek a gyerekekért.

Az iskolamentes napokra tartalmas pihenést és áldott békés Húsvéti ünnepet kívánunk.

A bejegyzés megosztása: