2014-03-12 napi bejegyzések

Arany-vásár és Alsós farsang 2014

Idén is megrendezésre került 2014. március 7-én a már hagyománnyá vált, Arany-vásár nevet viselő rendezvényünk. A rendezvény lebonyolítására az iskola aulájában kerül sor, ahol az iskolások, a pedagógusok és a szülők által készített ajándéktárgyak és sütemények közül lehetett válogatni. Remekül sikerült idén a lángos, s nagyon finom farsangi fánkot is sütöttek a szülők.

Ezt követően délután az alsósok farsangja következett a Művelődési házban. A műsort az első évfolyamos osztályok adták. Betekintést kaphattunk az 1.b mindennapjaiba, megcsodálhattuk az 1.c tavaszváróját, s élvezhettük a Béka-mesét az 1.a osztály előadásában. Mindhárom produkció sikeréhez hozzájárultak a kreativitásról tanúskodó jelmezek.

A felkészítők: Baloghné Janka Tímea, Nyakné Hevesi Judit, Balogh Józsefné, Biró Edit, Bora Istvánné és Fazokán Jánosné tanító nénik voltak.

A szülők közösségének produkciója következett, egy dramatizált mesét adtak elő, mely a pletyka terjedésének lélektanát mutatta be. A humoros jelenetet Harmati Zoltánné rendezte színpadra, a szereplők, tanítványaink szülei voltak, akiknek köszönjük a vállalkozó szellemet, s a kellemes pillanatokat!

Ezután a szokásos jelmezes felvonulás következett, ahol 65 beöltözött álarcos mutatkozott be, ahol a zsűrinek  nem volt könnyű dolga a legötletesebb jelmezek kiválasztásakor.

1.ak

Béka-mese az 1.a-tól

1.bk

1.b mindennapjai

1.ck

1.c tavaszvárója

jelmezesek

Jelmezes felvonulás

A bejegyzés megosztása: