2013-12-06 napi bejegyzések

Alsós mikulás

December 6-án délután a Művelődési Házban, A három selyp lány című előadásával szórakoztatta az alsó tagozatot az óvónők Cifra palota bábcsoportja. A mese után megérkezett a várva várt Mikulás, aki az ajándékokkal együtt vidám hangulatot varázsolt. A 2. osztályos gyerekek versekkel köszöntötték a nagy szakállút és boldogan vették át az osztályok ajándékát.

Az óvónőknek köszönjük a színvonalas előadást.

A bejegyzés megosztása:

Mikulás-nap

Az ebben a tanévben elindított Mikulás-posta segítségével az iskola diákjai és tanárai Mikulás napon ajándékot küldhettek egymásnak, melyet a DÖK Mikulása vitt el az egyes osztályokba. A lehetőség nagy népszerűségnek örvendett, szinte minden osztályból akadt megajándékozott diák.

Ezen a napon került megrendezésre a Mikulás disco is, melyen a 7. b osztály biztosította a büfét. Az ő szervezésükben Hókirály és Hókirálynő megválasztására is sor került. Ezután tombolasorsolás is zajlott.

mikulas

 A DÖK rendezvényei ebben a félévben is igyekeztek színesebbé tenni az iskola hétköznapjait. Köszönöm a tanári karnak a rendezvények lebonyolításában nyújtott segítségét!

A bejegyzés megosztása: