Sakk kategória bejegyzései

I. Arany-Irinyi Sakkcsapat Verseny

2014 december 5-én pénteken, egy héttel a Puskás foci előtt, Bertóthy Tamás és Nagy Károly (vértesi tornatanár) vezetésével megrendezésre került az I. Arany-Irinyi Sakkcsapat Verseny. 5 fős csapatokkal estek egymásnak az iskolai könyvtárban a tanulók, ahol végül 15,5-9,5 arányban a létai Arany János Általános Iskola győzött.

Csapattagok: Papp Levente, Szabó Bence, Szabó Zoltán Viktor, Kanál Róbert, Gaál Zoltán

sakk201402

A résztvevők

Külön ki kell emeljük Szabó Zoltán Viktor nevét, aki létai “team” és nem mellesleg a teljes mezőny legjobbja volt, hiszen mind az öt mérkőzését megnyerte.

További képek: Continue reading

A bejegyzés megosztása:

Erkel Ferenc Sakkverseny 2014

Az idei Erkel Ferenc sakkversenyt 18 indulóval rendezték meg az iskolai könyvtárban Bertóthy Tamás bácsi vezetésével.  A 6 fordulós svájci rendszerrel lebonyolított versenyen az élen pontegyenlőség alakult ki, melyet a Bucholz-féle számítással döntöttünk el, az erősebb ellenfelek ellen szerzett másodlagos pontokon alapul véve. Ezek után a megmérettetést Papp Levente, 7. osztályos tanuló nyerte Szabó Bence, szintén 8. évfolyamos és nem kis meglepetésre Kanál Róbert 5. osztályos tanuló előtt. Dicséret illeti az egy szem lányt, Kovács Mónika 5.a osztályos tanulót és persze osztályfőnökét, aki vetélytárs híján a fiúk között állt helyt.

esakk201401

A második helyezett Szabó Bence

Sajnos a többiekről nem sikerültek a képek a fényképezőgép hibája miatt.

Szervező: Bertóthy Tamás

A bejegyzés megosztása: